Tom Hautekiet

Geboren te
Mortsel
op 17 januari 1970

Overleden te
Berchem
op 30 april 2020

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jeroen en Krisje
4 jaren geleden

Sprakeloos voor dit grote verlies. Machteloos over wat onbegrijpelijk en onomkeerbaar is. Maar in warme, dankbare herinnering voor de herinneringen aan de momenten die we mochten delen met één van de meest getalenteerde en warme gasten van ons pak. So long Tom. Wij gaan jou niet vergeten, en warme knuffel aan alle familieleden en vrienden. Krisje en Jeroen

Privébericht
nee
Frank Pepermans
4 jaren geleden

Beste familie Hautekiet,

Met droefheid geslagen vernam ik het overlijden van Tom. Ik sta perplex! Blij hem na jaren toch nog eens gezien te hebben op z’n vernissage enkele maanden geleden. Met Tom heb ik in mijn prille jeugd supergeamuseerd! Spelen op het pleintje, drummen, muziek beluisteren… Die fijne herinneringen zullen me bijblijven. Mijn innige deelneming. Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe !!

Frank

Privébericht
nee
Jan Hautekiet
4 jaren geleden

Ik kan het maar niet vatten. We deelden een familienaam, kwamen mekaar sporadisch, meestal op de fiets tegen. Altijd joviaal, positief, warm, geestig. Een groot talent, een man met stijl en daadkracht, een voorbeeld. En vooral een mens, van vlees en bloed. Een ijkpunt. Een eik. Punt. Rust zacht, lieve Tom.

Privébericht
nee
Walter De Strycker
4 jaren geleden
Reply to  Jan Hautekiet

Met oprechte deelneming.
Bestuur en leden van het Koninklijk gemengd koor Alma Musica.

Privébericht
nee
Annemie Willems
4 jaren geleden

Ik wens jullie troost uit de mooie herinneringen en veel warmte van elkaar en ver daarbuiten. Hier brandt de mooiste kaars die ik in huis heb, voor Tom en voor de hele familie. In gedachten bij jullie, in het bijzonder vrijdag. liefs, Annemie

Privébericht
nee
Tom Van Malderen
4 jaren geleden

Tom bracht me binnen bij de scouts van Boechout. Dankzij en met hem heb ik er vele fijne jaren beleefd. Nadien zijn onze wegen uit elkaar gegaan. Ik heb er nu al spijt van dat ik hem later niet terug contacteerde maar ik koester toch mooie herinneringen aan deze steeds humoristische, fijne kerel. Veel sterkte aan de familie.

Tom

Privébericht
nee
arne van staeyen
4 jaren geleden

Tom, Kiet, Je komen-te-gaan sloeg in als de drumslag waarmee je met de Tattoos het publiek verraste tijdens ‘Libre Taxi, Taxi libre”, jij showbeest, jij publieksfavoriet. Liefst méér dan 2 miljoen google-hits poppen op bij ‘El Tattoo del Tigre, Kiet” Je zou nogal gegrijnsd hebben met dat debiet Helaas, nooit meer die zalige vettige grijns en pretoogjes, voorbode van telkens opnieuw een goede portie kierewiet. “Ej, ej, kende die van die schele bietekwiet?” De hilarische mop van de gigantische mus op je schouder, “TSJILP!”, is wat me binnenschiet Kiet, je laat ons allemaal achter met gigantisch véél zielsverdriet Jij hield… Lees verder »

Privébericht
nee