Vooraf regelen

Vooraf regelen

Ooit komt de dag, voor iedereen, dat het leven eindigt. Hoewel de gedachte aan dit moment ons vaak afschrikt, is het verstandig om op voorhand al na te denken en afspraken te maken over uw afscheid. Een
uitvaart regelen is een intensief traject en stilstaan bij uw wensen rondom de uitvaart niet gemakkelijk. Voor uzelf zal het een geruststellende gedachte zijn dat uw wensen bij iemand bekend zijn en dat deze zwart op
wit staan. Het zal ook een hulpmiddel zijn voor uw nabestaanden om tijdens de emotionele dagen rondom het afscheid met een goed gevoel keuzes te maken.

Waarschijnlijk weet u nog niet precies wat u wilt, dat is volkomen normaal. Als u hierover nadenkt zal u echter merken dat u toch al veel weet wat u wel of niet wenst. U hoeft ook niet alles op voorhand te beslissen, u kunt er ook voor kiezen om opties open te laten die uw nabestaanden mogen invullen.

Ons formulier Uw laatste wens biedt de mogelijkheid om uw wensen duidelijk op een rijtje te zetten. Neem er de tijd voor om uw laatste wensenformulier zelf of samen met iemand anders in te vullen. U kunt ook een afspraak met ons maken. Het gesprek kan plaatsvinden bij u thuis of een andere plaats naar uw keuze maar uiteraard ook in ons Uitvaartcentrum te Antwerpen. Wij helpen u geheel vrijblijvend en kosteloos met het invullen van dit laatste wensenformulier die tevens als uw wilsbeschikking kan dienen en stellen een budgettering voor u op.

Hoe maken we het verschil ?

Oog voor detail, dat maakt het verschil tussen mooi en bijzonder. 

Iedere uitvaart verdient onze persoonlijke aandacht.

We geven u de tijd en de ruimte om te voelen wat u nodig hebt. 

We denken met u mee en begrijpen de emotionele waarde van het moment.

Uw wensen en ideeën staan centraal. Wij nemen u niets uit handen. 

Wij helpen u bij een bewust afscheid. Wij nemen samen de tijd voor beslissingen en emoties.

Wij zijn bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft, 

24/24 en 7/7 via 0479 76 66 76