Foto’s

Foto’s

Herinneringen letterlijk uit het leven gegrepen gebruiken wij om het afscheid vorm te geven. Om een uitvaartdienst nog persoonlijker te maken, bieden wij u de mogelijkheid om een fotopresentatie te tonen. U levert een aantal digitale en/of analoge foto’s van uw dierbare aan en wij zullen dit verwerken tot een presentatie of u bezorgt ons een powerpoint bestand waar reeds alle foto’s op gemonteerd zijn.

Het afscheid zelf is vaak ook de moeite waard om als herinnering vast te leggen.

Tijdens ons leven leggen we bijna alles vast. Belangrijke momenten en dagelijkse dingen. Alleen het laatste stukje wordt vaak vergeten. En dat terwijl het zo waardevol is om later rustig terug te kijken op wat een bijzonder moment in het leven is, het afscheid. Niet alleen voor jonge kinderen die de afscheidsviering niet bewust mee maken, ook voor volwassenen aan wie de dag te snel voorbij gaat.

De fotograaf is nagenoeg onzichtbaar aanwezig om de sfeer van de dag vast te leggen, vaak indirect of in kleine details. Meestal alleen op de uitvaartdag zelf, maar soms ook bij bijzondere momenten in de dagen tussen overlijden en de crematie of begrafenis. Net zoals u wilt.

Hoe maken we het verschil ?

Oog voor detail, dat maakt het verschil tussen mooi en bijzonder. 

Iedere uitvaart verdient onze persoonlijke aandacht.

We geven u de tijd en de ruimte om te voelen wat u nodig hebt. 

We denken met u mee en begrijpen de emotionele waarde van het moment.

Uw wensen en ideeën staan centraal. Wij nemen u niets uit handen. 

Wij helpen u bij een bewust afscheid. Wij nemen samen de tijd voor beslissingen en emoties.

Wij zijn bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft, 

24/24 en 7/7 via 0479 76 66 76