Jan van den Broek

6755-200

Geboren te
Antwerpen
op 11 februari 1960

Overleden te
Borgerhout 
op 11 juli 2019

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Van Melckebeke
4 jaren geleden

wij wensen onze innige deelneming te betuigen bij het plotse overlijden van Jan, hoe verdrietig is dit nieuws, nog zo jong en al afscheid moeten nemen van zijn geliefden, wij wensen Luna zijn dochter heel veel goede moed en veel sterkte bij dit grote verlies. We zullen aan je denken! Anne Van Melckebeke en Dirk Broekaert.

Privébericht
nee
Pepermans Luc
4 jaren geleden

Beste paul en familie, laten wij Jan ons herinneren als een begaafd musicus en levensgenieter. Eén concert staat op ons netvlies gegrift…namelijk het privé concert te Berteleville in Frankrijk met bezoekers uit Frankrijk, Belgie, Duitsland en Zweden. De 4 vrienden en uitvoerders waren Anneke Boeykens, Luc Verdonck, Alex Van Aeken en Jan zelf! Gewoon PRACHTIG en dank JAN!

Privébericht
nee
Herman & Marianne Vanvinckenroye-Van Lindt
4 jaren geleden

Herman & Marianne Vanvinckenroye-Van Lindt willen aan Paul en de familie van den Broek hun medeleven betuigen. Een leeuw, te vroeg geveld!
Gedurende enkele jaren hebben we Jan, als vriend van onze dochter Lisa, in ons gezin mogen waarderen. Als muzikale mijlpaal zal Jan altijd in onze herinnerin blijven voortleven.

Privébericht
nee