Guido Courtois

6755-200

Geboren te
Wilrijk
op 28 juni 1946

Overleden te
Edegem
op 7 februari 2018

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ere-gouverneur Paul Breyne
6 jaren geleden

Met mijn oprechte deelneming bij het afsterven van Uw achtbare echtgenoot en vader., ere-ambassadeur Guido Courtois. Ik mocht indertijd mijn legerdienst samen met hem vervullen. We bleven nadien, zij het bij sporadische contacten, de beste relaties onderhouden. Ik behoud van hem de herinnering aan een bijzonder wijze en verdraagzame man, een groot diplomaat
Paul Breyne
ere-gouverneur West-Vlaanderen

Privébericht
nee
An
6 jaren geleden

Onze oprechte deelneming met het overlijden van Guido. Veel sterkte van An, Jonas en Marieke Van Espen-Mertens uit Scherpenheuvel.

Privébericht
nee
LOSTERMANS Conny
6 jaren geleden
Reply to  An

Hier kan je steeds een berichtje achterlaten of een foto delen met familie en vrienden. Je hebt de keuze om je reactie te delen met iedereen of deze verborgen te houden.

Privébericht
nee
LOSTERMANS Conny
6 jaren geleden

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw echtgenoot en vader. Als secretaresse op het Hoofdbestuur heb ik niets anders dan goede herinneringen aan Mijnheer Courtois. Dat hij moge rusten in vrede. Heel veel sterkte aan de familie.

Privébericht
nee
Adriaan Raemdonck
6 jaren geleden

Oprechte deelneming aan de familie. Ik kan helaas niet aanwezig zijn op de plechtigheid van deze bijzondere man die Guido was en die ik persoonlijk te weinig heb gekend. Kreeg op de academie les van Rudolf Meerbergen die een goede vriend was en ook Jan Cox. Guido blijft in mijn gedachten als een grote seigneur.

Privébericht
nee