François Vandenbulcke

Geboren te
Berchem
op 25 oktober 1948

Overleden te
Duffel
op 10 november 2018

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Van houtven maurice
5 jaren geleden

De swa is altijd een goede vriend geweest,zal hem nooit vergeten ,veel sterkte gewenst aan alle familie en Fabienne

Privébericht
nee
Vandenbulcke Rita
5 jaren geleden

Rust zacht ‘grote’ broer…we zien elkaar nog weer…eens…nu sta je te stralen aan de donkere hemel..een ster…die iets meer knippert dan de anderen..dan weet ik …dat ben jij die over ons waakt.
Je zus en schoonbroer.

Privébericht
nee
Dirk en Marie-Rose Hoppe - Van Cleemput
5 jaren geleden

Oprechte deelneming bij het overlijden van François.
Dirk en Marie-Rose Hoppe – Van Cleemput (nonkel en tante van Carine Hoppe)

Privébericht
nee
sonja staes, berchem
5 jaren geleden

Het is koud en stil na 10 november Cois, maar als ik aan je denk dan hoor en zie ik je, lachend en met een kwinkslag. Veel te bescheiden, je muziekkennis was zo enorm veelzijdig en je was daarenboven bijzonder charismatisch en empathisch. Ik ben vereerd je te hebben mogen kennen al die jaren en zal je nooit vergeten. Waak nu over je familie, waar je zo trots op was.
Rust zacht lieve vriend.
Beste familie, heel veel sterkte met dit immens grote verdriet. Vind steun bij elkaar en koester de talrijke mooie herinneringen.

Privébericht
nee
Thierry Leclercq
5 jaren geleden

C’est à toute sa famille et ses proches, que je présente mes sincères condoléances et mon soutien en ces moments difficiles. François restera dans la mémoire de tous, comme un vrai passionné de musique, toujours ouvert aux autres, et qui, malgré les orages de la vie, a toujours montré sa positivité.
Repose en paix …
Thierry

Privébericht
nee
Nicole Van Limbergen
5 jaren geleden

Eerst en vooral mijn oprechte en innige deelneming aan de ganse familie, ik besef hoe groot hun verdriet nu is. Ik was erg geschrokken bij het horen van het overlijden van onze vriend François. Het ene moment ben je nog aan het praten en het andere moment is het plots gedaan.😢 Ik vind er geen woorden voor… Bedankt “ mateke” voor de steun die je mij gegeven hebt tijdens mijn droevige dagen. Rust nu maar zacht, we leven verder met je muziekgroepen en zullen je nooit vergeten! Om het met jou woorden te zeggen “ Let’s Rock “ en “We…… Lees verder »

Privébericht
nee