Eric Dirickx

6755-200

Geboren te
Wilrijk 
op 4 februari 1965

Overleden te
Mortsel
op 28 juli 2020

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel Jans
3 jaren geleden

beste familie,
onze innige deelneming en medeleven bij het overliiden van Erik.
We wensen jullie veel sterkte toe .
Daniel Jans
Rexel Hasselt

Privébericht
nee
Wim Thyssen
3 jaren geleden

Ik heb als externe accountant van Eric zijn werkgever SLV Belgium, heel veel mooie herinneringen aan Eric. Eric was een warme, oprechte en lieve man. Een hele fijne kerel met het hart op de juiste plaats. Ik hoop dat jullie net als wij troost kunnen vinden in deze vele mooie herinneringen aan Eric. Mijn oprechte innige deelneming en heel veel sterkte aan de hele familie! Wim Thyssen en het hele And3-team.

Privébericht
nee
François en Betty Dirickx-Calaerts
3 jaren geleden

onze oprechte deelneming bij uw verlies, wij wensen u veel sterkte.

Privébericht
nee
Hilde Blondeel
3 jaren geleden

Wij vernamen het spijtige nieuws met verslagenheid en wensen de familie van Eric veel sterkte uit naam van de LIGHTLAB afdeling van REXEL, team Antwerpen: Steve Bellens, Danny Bonne, Mirja Broojmans, Vera De Cock, Ilse de Groof, Els Peeters, coördinator Kris Willekens en Hilde Blondeel.

Privébericht
nee
Frans en Marie-Louise Van Hoof-Mangelschots Olen
3 jaren geleden

Wij bieden u onze oprechte deelneming aan bij de zware rouw die u heeft getroffen bij het spijtige en veel te vroeg overlijden van Eric. Wij hebben Eric gekend in de gilde Vinamici Odlo en zullen hem blijven herinneren als een vriendelijke opgeruimde behulpzame man.

Privébericht
nee
Alain Luyckx
3 jaren geleden

Beste, Hierbij deel ik mijn innige deelneming aan Mevrouw Pilaet en de kinderen. Mijn naam is Alain Luyxkx en ik vernam het overleden van uw echtgenoot en papa via West Valdes. Wij woonden in de dezelfde straat en (Elzenhoutstraat) en West was een gemeenschappelijke vriend. Erik, woonde in de 14 en ik in de 16. Wij hebben onze jonge jeugdjaren doorgebracht met het spelen op straat en in de wei en in elkaars tuin. We fietsten en speelden veel op straat en ik herinner mij dat wij veel van Bayern München en hadden dezelfde outfit. Omstreeks 1977 zijn mijn ouders… Lees verder »

Privébericht
nee
Myriam Van der Cammen
3 jaren geleden

Lieve familie van Eric, ik wens jullie heel veel sterkte en moed in deze heel moeilijke periode. Hopelijk zal de tijd helpen om rust te brengen in jullie gedachten. Zodat de kostbare en mooie herinneringen de pijn van dit verlies kunnen verzachten. Dikke knuffel

Privébericht
nee
Fred en Agnes
3 jaren geleden

Lieve Katty, kinderen, kleindochter, familie en vrienden,
Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij hebben Eric leren kennen als een lieve goedlachse, gastvrije vriend, altijd in voor een grapje en een gezellig etentje, en als hij helpen kon dan was hij daar. Wat zullen wij hem missen. We wensen iedereen heel veel kracht en sterkte toe X
lieve groet, Fred en Agnes van den Ham

Privébericht
nee
Tuur De Foer
3 jaren geleden

Beste familie Dirickx & Pilaet,
vrienden en collega’s van Eric,

Onze oprechte deelneming met het verlies van jullie geliefde Eric.
We kennen Eric vooral van aan de telefoon en sporadische ontmoetingen. We herinneren hem als een spontaan, hulpvaardig en eerlijk persoon. Een persoon waarop je kon rekenen.
Veel sterkte gewenst.

Team aankoop verlichting – Cebeo Waregem.
Tuur De Foer

Privébericht
nee