Dirk De Kegel

Geboren te
Gent
op 19 maart 1956

Overleden te
Edegem
op 25 februari 2018

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanne Meskens
6 jaren geleden

Annemie, mijn innige deelneming met het verlies van Dirk. Ik ben dankbaar omdat ik erbij mocht zijn op zijn afscheidsfeest. Het afscheid was heel emotineel voor mij. Ik ga Dirk nooit vergeten. Hij was een bevlogen kameraad in de Fotokunst te Bornem. Ik wens je veel sterkte samen met mijn echtgenoot en familie. Xxx Jeanne Meskens en familie

Privébericht
nee
Van Asbroeck - Fitters
6 jaren geleden

Rust zacht Dirk, uw levensloop heeft ons aangegrepen. Zo moedig tot het einde…😢
Goede reis Dirk xxx

Families Van Asbroeck – Fitters – Pauwels
Herentalsebaan 243/1
2100 Deurne

Privébericht
nee
Jill
6 jaren geleden

Heel veel sterkte voor de hele familie. Wat een moedige man was hij… Ik ben iemand die altijd al heel bang geweest is van de dood maar zijn manier van denken en reageren in zo een situatie heeft mij hier heel anders naar doen kijken. Bedankt Dirk, je hebt een angst weggenomen.

Privébericht
nee
sonja staes
6 jaren geleden

Innige deelneming en veel sterkte aan de familie. Ik leerde Dirk kennnen via de fotografie afdelingEncora. Hij was een gepassioneerd fotograaf die ook graag zijn uitgebreide kennis deelde met andere cursisten.

Privébericht
nee
De Tandt Danny
6 jaren geleden

Sterk als mens . Nadenken en stilstaan bij het leven. Ik heb de reportage gezien. Erg maar ook mooi. Heen gegaan op mijn verjaardag en vandaag tot as wederkeren. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

Privébericht
nee
Jennes Jan
6 jaren geleden

Het leven is een zeer harde strijd dat heb ik als chronisch zieke (spier en zenuwziekte) meermaals mogen ondervinden…door jou moedige getuigenis te zien en vooral te horen wil ik je bedanken voor de sterkte en moed die je meegaf aan de kijkers…Lieve Dirk ik ken je persoonlijk niet maar wens je een fijne reis en hoop je later weer te zien…Veel sterkte aan jou nabestaanden gewenst.

Privébericht
nee
Ines
6 jaren geleden

Dirk, ‘nonkel’ Dirk was er altijd als een houvast, samen met Annemie. Wat een onvoorwaardelijke steun van Dirk en Annemie. Het ‘omhulsel’ – zo noemde hij het – is weg, maar Dirk blijft in het leven van wie nablijft: de inspirerende MOED en het diepe BEGRIP zijn een leidraad en verwarmen het hart. Dank! Annemie, een lieve knuffel voor je!

Privébericht
nee
Marie Chardome
6 jaren geleden

Annemie, ik denk aan jou vanuit het verre Nieuw-Zeeland. De herinneringen blijven, zelfs na zovele jaren. Dirk heeft zo te lezen veel tips gegeven, en veel angsten weggenomen, ook voor mij. Hij was een ver-sterker voor anderen. In Juni dit jaar kom ik weer naar Belgie en zal zeker langskomen. Intussen wens ik hem een comfortabele overgang, en jou veel mensen om je heen.

Privébericht
nee