Christiane Adams

6755-200

Geboren te
Leuven
op 27 juli 1953

Overleden te
Aartselaar
op 28 juni 2021

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde Seymus
2 jaren geleden

Het was een mooie ceremonie ter afscheid van Chris. Mijn oprechte medeleven voor de familie en zielsverwanten. Dat ze in liefde en rust mag vertoeven in het hiernamaals. Ze was een ‘straffe madam’, zoals ze hier in Antwerpen zeggen. Vaar-wel Chris.

Privébericht
nee
Theo Mennings
2 jaren geleden

Allereerst onze oprechte deelneming.
Vandaag om 13:45 viel de rouwkaart op de deurmat dus hadden we nog 15 min om in te loggen. Dit is gelukt en we hebben de herdenking digitaal kunnen bij wonen. Mooie woorden van Steven. Heel oprecht. T zal een groot gemis zijn voor de familie en vrienden. Goede herinneringen heb ik aan Christiane. Ik ben dankbaar dat we in de gelegenheid werden gesteld om de herdenking te kunnen bijwonen. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies.
Met dank, Fam. Theo Mennings, Yoha en David.

Privébericht
nee
Theo Mennings
2 jaren geleden

Allereerst onze oprechte deelneming aan de familie en vrienden van Christiane. Op 6 juli om 13:45u viel de rouwkaart bij ons op de deurmat. We hadden dus nog 15 min om in te loggen. Dit is gelukt en we hebben de de herdenking digitaal kunnen volgen. Mooie woorden van Steven, oprecht en uit het hart. Dankbaar dat we in de gelegenheid zijn gesteld om de herdenking van Christiane te kunnen bijwonen. Goed en fijne herinneringen hebben we aan Christiane en zullen deze blijven koesteren. Ik wens de Familie en vrienden van Christiane heel veel sterkte met het verlies. Met dank,… Lees verder »

Privébericht
nee