Albert Zilverberg

6755-200

Geboren te
‘s Hertogenbosch
op 18 augustus 1937

Overleden te
Antwerpen
op 23 augustus 2021

Meer informatie

Laatste Reacties
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Annie et Willy De rede
2 jaren geleden

Annie et Willy De Rede presentent leurs plus sincères condoléances a l’occasion du décès d’Albert..
Courage, il restera toujours dans notre coeur.
Merci encore a Karin pour son soutien a Albert dans ses derniers moment

Privébericht
nee
Wieke de Wolf
2 jaren geleden

Gecondoleerd met het overlijden van Albert. Ik leerde hem in 1977 kennen toen we collega’s werden. Ook toen we vanaf 1997 geen collega’s meer waren is het contact gebleven. Heb Albert ervaren als een sympathiek en prettig persoon. Veel sterkte.

Privébericht
nee
Marga van Harlingen
2 jaren geleden

Heb Albert leren kennen 42 jaar geleden als directeur van ons kantoor in Brussel. Zijn flamboyante verschijning gehuld in een vossen bontjas en zijn grijze baard vielen meteen op. Als hij in Amsterdam was kwamen er altijd heerlijke pralines voor ons mee op kantoor. Hij kon woest vloeken door de telefoon maar ook gezellig gesprekken houden . Jaren heb ik met hem samen gewerkt en we hebben het contact altijd gehouden nadat hij stopte met werken. Het is verdrietig dat de laatste jaren ook met Denise zo moeilijk waren. Door ziekte getroffen waardoor ze beiden zo onder geleden hebben .… Lees verder »

Privébericht
nee
Marga van Harlingen
2 jaren geleden

Albert zilverberg

Privébericht
nee
Simone de Koning
2 jaren geleden

Alle betrokkenen veel sterkte toegewenst. Ik heb Albert leren kennen toen ik als Limburgs meisje bij Verburgt Import in Amsterdam ging werken. Tijdens het eerste telefonische contact vertelde ik Albert dat ik uit Venlo kwam en hij ging spontaan een Venloos carnavalsliedje zingen. Dat was heel bijzonder en ik herinner mij Albert als een zeer aimabele man die zijn vrouw op handen droeg en altijd in was voor een leuk gesprek.
Rust zacht Albert!

Privébericht
nee