Reacties

Reacties

P. Laval – Berchem

Lieve An
Vanaf je mijn eerste telefoontje opnam, voelde ik jouw betrokkenheid, hulpvaardigheid, professionalisme en vooral jouw warmte en bezorgdheid.  Je hield rekening met de wensen van mijn mama en hebt ervoor gezorgd dat zij een zeer mooi en persoonlijk afscheid kreeg.  Het was tot in het kleinste detail verzorgd.
Dank je wel voor alles.

M. uit Edegem

Bedankt voor jullie begeleiding deze week.
Het was gisteren inderdaad een fijn, sereen afscheid waar papa zich zeker in kon terugvinden, mede ook dankzij jullie professionele rustige omkadering.

I. Leysen uit Berchem

Bedankt voor de zeer mooie dienst voor onze papa, ook voor de goede begeleiding, het is een afscheid geworden die ons altijd zal bijblijven.

C. Gyselaers en S. Blommaert uit Berchem

An Andries, ze is een hele lieve vrouw ze heeft alles goed gedaan voor ons Bonneke. Ze heeft goede zorgen uitgevoerd om ons Bonneke zo mooi te leggen ze heeft heel hard haar best gedaan. Dat ons Bonneke er elke dag heel goed uitzag net alsof het haar eigen familie was Alles was perfect tot op het laatste. Ze is een schat van vrouw, je kunt haar vertrouwen.

M. uit Berchem

Niets dan lof voor uitvaartzorg Marceau! Het warme onthaal, de oprechte betrokkenheid en het “out of the box”-denken van deze twee dames was van onschatbare waarde in deze moeilijke periode. Er werd rekening gehouden met al onze wensen, zelfs al weken die af van het traditionele-: geen moeite was hen te veel om onze papa een onvergetelijk mooie uitvaart te bezorgen. Alle aanwezigen waren het erover eens dat ze zelden zo’n oprecht en sfeervol eerbetoon hebben meegemaakt en dit was ons nooit gelukt zonder de inzet en de goede ideeën van An en Christine.

E. Biesemans uit Edegem

An … wat moet ik nog toevoegen aan alle woorden van lof in de reacties van alle families die hier iets onderschreven … het was mooi, intens … het zal mij en mijn familie eeuwig bij blijven … dank u van iedereen x

W. uit Antwerpen

‘k wil je nog graag bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt.
Ook al is het je beroep, de manier waarop je te werk gaat is ontzettend aangenaam tijdens deze moeilijke periode.
Je nam je tijd, gaf raad en je gaf ons ons een heel goed gevoel.

Isa Merckx

Beste An en Christine,
Hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben in de voorbije, moeilijke en emotionele dagen. Jullie aanpak, jullie empathisch vermogen, jullie warmte betekenden voor ieder van ons een grote en deugddoende steun. Mede dank zij jullie werd het één groot eerbetoon aan ons geliefd moederke. 1000x dank!

Stroobants – Berchem

Dank!  Voor de zorg en de juistheid waarmee jij de persoonlijkheid en het leven van onze papa hebt vervat.
Dank voor de menselijkheid en de warmte die je in de uitvaart hebt verweven.

D. Vervoort uit Wuustwezel

Lieve An en Christine,
Hoe jullie de uitvaart van pepe hebben verzorgd, dat was grandioos. An mijn welgemeende dank voor je begeleiding en belangstelling, het voelde aan alsof je een echte vriendin was.

N. Van Looy, Wilrijk

Wat een innig, warm team waren wij …Peter,  Bo, Stig en ik, samen met jou An. We hebben met jou een onvergetelijk afscheid van mijn mama gecreëerd, een schilderij in onze herinneringen. Tita’s bootje is weggevaren met al onze liefde als geschenk.
Bedankt An en ook Christine voor jullie warmte.

G. Standaert uit Antwerpen

Beste An en Christine,

Via deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor de goede en warme begeleiding die ik bij jullie ervaren heb. Vanaf  dag één voelde ik de steun die ik nodig had en die de pijn van het verlies dragelijk maakte. Jullie medeleven, jullie ondersteuning, jullie professionele aanpak, jullie menselijkheid  zorgde ervoor dat mijn lieve Corinne gekregen heeft voor wat ze stond.

Een schoon afscheid voor een schoonheid, een hartelijke verwelkoming voor een vrouw met het grootste hart, een klasse begeleiding  voor een klasse vrouw en een eervol afscheid voor een vrouw waarvan het liefhebben, zorgen voor en het bij haar zijn voor mij een eer was.

Coco en ik danken jullie voor dit waardig afscheid.

A. Laeremans uit Edegem

An, Christine, bedankt voor de professionele begeleiding maar vooral voor de warme genegenheid. Het werd voor ons een mooi afscheid precies zoals wij het in gedachten hadden.

K. Goelen uit Antwerpen

An, vanaf het eerste telefoontje heb je ons heel persoonlijk, menselijk maar ook professioneel begeleid bij het organiseren van de uitvaart van ons papa. Ook al zijn wij waarschijnlijk niet de gemakkelijkste klanten geweest vanwege perfectionisme, jij wist jezelf daardoor niet te laten afremmen en bleef mee nadenken hoe we alle ideeën tot zijn recht konden laten komen. Je gaf ons het gevoel dat elke uitvaart de volle aandacht verdient en we zeker niet zomaar een nummer in de rij waren. Bedankt!

A. uit Berchem

Dank u wel voor uw service die blijk geeft van zoveel aandacht.

Alvast een welgemeende dankjewel voor de aangename samenwerking. Jouw bezorgdheid en medeleven hebben mij toch een beetje door de rompslomp heen geloodst.

J. Dhauwers uit Berchem

Lieve An, bedankt voor het mooie en warme afscheid dat wij van Johan hebben kunnen nemen. Alles is volledig volgens zijn wens verlopen met dank aan uw professionele en warme begeleiding. Een welgemeende dank van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

B. Mees uit Waarloos

Wij willen jullie danken voor de warm-menselijke aanpak en de goede begeleiding voor en tijdens de uitvaart. Het was een mooie afscheid.

K. Schrooyen uit Hove

Lieve An en Christine,

Jullie zijn groots in wat jullie doen en toch zo bescheiden. De uitvaart van mijn schoonmoeder was intens mooi. Jullie verzorgden alles tot in de puntjes en meer en er werd echt naar ons geluisterd. Zo mooi. Het zit hem in de details en dat weten jullie als geen ander. Dankzij jullie is het een stuk draagelijker geworden. 1000 X dank hiervoor.

J. uit Edegem

Graag wil ik je bedanken voor de mooie serene plechtigheid, het was volledig wat we in gedachten hadden. Mijn moeder heeft een heel mooi afscheid gehad.
Ook al wisten we dat je meerdere uitvaarten had die week, je gaf ons het gevoel of we de enige waren en dat was wat we nodig hadden.
Nogmaals hartelijk dank voor je warme zorgen,

P. Luyckx uit Edegem

Beste An, Christine,
Een welgemeende danku voor de mooie en verzorgde uitvaart van mijn vader, precies zoals wij het in gedachten hadden.
Jullie oprechte inlevingsvermogen en warme persoonlijkheid hebben ons er door geholpen.

S. Mistiaen uit Berchem

Bedankt, voor de mooie uitvaart.
Het was sereen en precies zoals onze papa het wou.
Jullie hebben het echt tot in de puntjes verzorgd.
Niks dan lof van gans de familie.

V. Grillet uit Boechout

Beste Christine, we hebben het afgelopen jaar zowel afscheid moeten nemen van ons mama als van ons papa.
Uw begeleiding, warmte en professionaliteit hebben ons enorm geholpen.
Van beiden hebben we op een mooie, intieme en serene manier afscheid kunnen nemen en dit gaf ons gemoedsrust en een goed gevoel dat we dit nog voor hen hebben kunnen doen.
Een welgemeende merci van gans de familie

V. Daems uit Berchem

Bedankt voor de zeer professionele hulp en bijstand voor onze familie. We kregen veel lof over de uitvaart en dat is voor een groot deel aan jullie te danken. Het was een heel mooi afscheid.

Van Bylen – Müsing uit Edegem

Wij hebben onlangs afscheid moeten nemen van onze vader/schoonvader in deze vreemde corona tijden. Ondanks deze bijzondere omstandigheden is de begrafenis zeer eervol en waardig verlopen. Zowel de voorbereiding, de afloop als de verdere opvolging werden met veel toewijding begeleid. Het feit dat de dienst op een zeer kwalitatieve manier werd gestreamd heeft bovendien aan heel wat familieleden, vrienden en kennissen de mogelijkheid gegeven afscheid te nemen. Bloemen, drukwerk, voorbereiding begraafplaats, alles was uitstekend. Nogmaals bedankt voor de geweldige uitvaartbegeleiding.

I. Steenssens uit Wilrijk

Superlatieven schieten te kort voor jullie service en begeleiding die wij kregen bij het zo plotse overlijden van Bruno. Wij waren allen totaal van de kaart maar jullie hebben ons met zoveel warmte en genegenheid door deze moeilijke dagen geloodst. Het werd een heel intens en emotioneel afscheid. Een welgemeende dank jullie wel.

M. Vandenbulcke uit Berchem

Na het overlijden van onze broer in 2018 en het overlijden van onze papa in 2019 hebben we nu ons mama op 11 april 2020 moeten afgeven, we hebben steeds beroep gedaan op de diensten van Marceau, ik kan deze mensen aan iedereen aanraden, elke uitvaart was tot in de puntjes verzorgd, ook bij ons mama in de coronatijd was het een mooi intiem afscheid er werd rekening gehouden met al onze wensen, bedankt


  Hoe maken we het verschil ?

  Oog voor detail, dat maakt het verschil tussen mooi en bijzonder. 

  Iedere uitvaart verdient onze persoonlijke aandacht.

  We geven u de tijd en de ruimte om te voelen wat u nodig hebt. 

  We denken met u mee en begrijpen de emotionele waarde van het moment.

  Uw wensen en ideeën staan centraal. Wij nemen u niets uit handen. 

  Wij helpen u bij een bewust afscheid. Wij nemen samen de tijd voor beslissingen en emoties.

  Wij zijn bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft, 

  24/24 en 7/7 via 0479 76 66 76