Reacties

Reacties

J. Dhauwers uit Berchem

Lieve An, bedankt voor het mooie en warme afscheid dat wij van Johan hebben kunnen nemen. Alles is volledig volgens zijn wens verlopen met dank aan uw professionele en warme begeleiding. Een welgemeende dank van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

I. Leysen uit Berchem

Bedankt voor de zeer mooie dienst voor onze papa, ook voor de goede begeleiding, het is een afscheid geworden die ons altijd zal bijblijven.

D. Vervoort uit Wuustwezel

Lieve An en Christine,
Hoe jullie de uitvaart van pepe hebben verzorgd, dat was grandioos. An mijn welgemeende dank voor je begeleiding en belangstelling, het voelde aan alsof je een echte vriendin was.

C. Gyselaers en S. Blommaert uit Berchem

An Andries, ze is een hele lieve vrouw ze heeft alles goed gedaan voor ons Bonneke. Ze heeft goede zorgen uitgevoerd om ons Bonneke zo mooi te leggen ze heeft heel hard haar best gedaan. Dat ons Bonneke er elke dag heel goed uitzag net alsof het haar eigen familie was Alles was perfect tot op het laatste. Ze is een schat van vrouw, je kunt haar vertrouwen.

E. Biesemans uit Edegem

An … wat moet ik nog toevoegen aan alle woorden van lof in de reacties van alle families die hier iets onderschreven … het was mooi, intens … het zal mij en mijn familie eeuwig bij blijven … dank u van iedereen x

M. uit Berchem

Niets dan lof voor uitvaartzorg Marceau! Het warme onthaal, de oprechte betrokkenheid en het “out of the box”-denken van deze twee dames was van onschatbare waarde in deze moeilijke periode. Er werd rekening gehouden met al onze wensen, zelfs al weken die af van het traditionele-: geen moeite was hen te veel om onze papa een onvergetelijk mooie uitvaart te bezorgen. Alle aanwezigen waren het erover eens dat ze zelden zo’n oprecht en sfeervol eerbetoon hebben meegemaakt en dit was ons nooit gelukt zonder de inzet en de goede ideeën van An en Christine.

M. uit Edegem

Bedankt voor jullie begeleiding deze week.
Het was gisteren inderdaad een fijn, sereen afscheid waar papa zich zeker in kon terugvinden, mede ook dankzij jullie professionele rustige omkadering.

V. Daems uit Berchem

Bedankt voor de zeer professionele hulp en bijstand voor onze familie. We kregen veel lof over de uitvaart en dat is voor een groot deel aan jullie te danken. Het was een heel mooi afscheid.

B. Mees uit Waarloos

Wij willen jullie danken voor de warm-menselijke aanpak en de goede begeleiding voor en tijdens de uitvaart. Het was een mooie afscheid.

A. Laeremans uit Edegem

An, Christine, bedankt voor de professionele begeleiding maar vooral voor de warme genegenheid. Het werd voor ons een mooi afscheid precies zoals wij het in gedachten hadden.

A. uit Berchem

Dank u wel voor uw service die blijk geeft van zoveel aandacht.

Alvast een welgemeende dankjewel voor de aangename samenwerking. Jouw bezorgdheid en medeleven hebben mij toch een beetje door de rompslomp heen geloodst.

W. uit Antwerpen

‘k wil je nog graag bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt.
Ook al is het je beroep, de manier waarop je te werk gaat is ontzettend aangenaam tijdens deze moeilijke periode.
Je nam je tijd, gaf raad en je gaf ons ons een heel goed gevoel.

S. Mistiaen uit Berchem

Bedankt, voor de mooie uitvaart.
Het was sereen en precies zoals onze papa het wou.
Jullie hebben het echt tot in de puntjes verzorgd.
Niks dan lof van gans de familie.

V. Grillet uit Boechout

Beste Christine, we hebben het afgelopen jaar zowel afscheid moeten nemen van ons mama als van ons papa.
Uw begeleiding, warmte en professionaliteit hebben ons enorm geholpen.
Van beiden hebben we op een mooie, intieme en serene manier afscheid kunnen nemen en dit gaf ons gemoedsrust en een goed gevoel dat we dit nog voor hen hebben kunnen doen.
Een welgemeende merci van gans de familie

J. uit Edegem

Graag wil ik je bedanken voor de mooie serene plechtigheid, het was volledig wat we in gedachten hadden. Mijn moeder heeft een heel mooi afscheid gehad.
Ook al wisten we dat je meerdere uitvaarten had die week, je gaf ons het gevoel of we de enige waren en dat was wat we nodig hadden.
Nogmaals hartelijk dank voor je warme zorgen,

K. Goelen uit Antwerpen

An, vanaf het eerste telefoontje heb je ons heel persoonlijk, menselijk maar ook professioneel begeleid bij het organiseren van de uitvaart van ons papa. Ook al zijn wij waarschijnlijk niet de gemakkelijkste klanten geweest vanwege perfectionisme, jij wist jezelf daardoor niet te laten afremmen en bleef mee nadenken hoe we alle ideeën tot zijn recht konden laten komen. Je gaf ons het gevoel dat elke uitvaart de volle aandacht verdient en we zeker niet zomaar een nummer in de rij waren. Bedankt!

P. Luyckx uit Edegem

Beste An, Christine,
Een welgemeende danku voor de mooie en verzorgde uitvaart van mijn vader, precies zoals wij het in gedachten hadden.
Jullie oprechte inlevingsvermogen en warme persoonlijkheid hebben ons er door geholpen.


Hoe maken we het verschil ?

Oog voor detail, dat maakt het verschil tussen mooi en bijzonder. 

Iedere uitvaart verdient onze persoonlijke aandacht.

We geven u de tijd en de ruimte om te voelen wat u nodig hebt. 

We denken met u mee en begrijpen de emotionele waarde van het moment.

Uw wensen en ideeën staan centraal. Wij nemen u niets uit handen. 

Wij helpen u bij een bewust afscheid. Wij nemen samen de tijd voor beslissingen en emoties.

Wij zijn bereikbaar op het moment dat u ons nodig heeft, 

24/24 en 7/7 via 0479 76 66 76